#1 One Shot till Sarah- Will you Marry me?


Allt var bestämmt, allt från vilka dukar som skulle ligga på dom runda borden på motagningen, till vilken musik som skulle spelas, till vilka blommor som skulle stå på borden. Allt var klart, om mindre än 24 timmar står jag längst fram i kyrkan med killen jag älskar, killen som räddat livet på mig om och om igen, killen som för min inte var någon mega super duper kändis, för mig var han bara min pojke, min första kärlek, min Niall. Allt hade gått så fort, det kändes som att det var igår han stog på scenen, den där stora scenen inför alla tusentals skrikandes fans. Det känns som att det var igår han frågade om min hand, frågade om jag ville gifta mig med honom. 
 
Jag låg i vår väldigt stora dubbel säng i våran gemensamma lägenhet i London, jag hade flyttat hit för några månader sen, Niall ville ta det första steget mot vår framtid. Vilket jag var mer än glad att göra. 
Det vita duntäcket täckte min nakna kropp, mitt bruna, långa lockiga hår hängde ned över mitt bröst och jag kände kittlandet som framstog varje gång jag rörde mig. 
Niall hade åkt iväg till studion, han och killarna skulle fixa några saker inför bröllopet. Inte visste jag vad men jag hade en tanke vid att dom hade tänkt att uppträda på bröllopet. 
Jag suckade och borrade ner mig ännu mer i den mjuka sängen. Jag lät tankarna fara tillbaka till dagen han frågade om lov, dagen då jag förstog att det skulle vara vi två för alltid. 
 
Flashback  
Jag hörde Perrie´s gnagande röst långt där borta, hon babblade på om någon resa hon och Zayn hade gjort för några veckor sen. Ta det inte fel, jag älskar att lyssna på när hon berättar om sånt, dom är verkligen det perfekta paret, men det är bara det att i kväll kändes allt så annorlunda. Niall hade vart frånvarande mest hela dagen och knappt inte sagt ett ord till mig. Dom andra killarna hade bara flinat och kramat om mig när jag frågat vad felet var med honom. 
Ingen hade gett mig något svar på mina irreterande frågor som surrar omkring i huvudet. 
Arenan började fyllas med fans, alla möjliga fans kom in. Alla från olika åldrar. Perrie och jag hade platser på första läktaren, vi tänket att det nog var det minst riskabla. Men vi ju aldrig, fansen kan ju faktiskt få fnatt och hoppa på en bara för att man dejtar en i bandet. 
"Sarah are you even listening?" Jag vände mitt huvud chokandes mot henne, jag hade inte ens hört att hon slutat prata. 
"Uhm yes ofcourse, It sound lovely!" Jag avfyrade ett leende mot henne men hon suckade bara och skakade på huvudet. 
"No you´re not, but whatever, what´s on your mind my dear?" Hon la en hand på mitt knä och jag suckade, skulle jag berätta om den otroligt märkliga stämmningen mellan mig och Niall? 
"I think he want to brake up..." Perrie höjde ett ögonbryn och skrattade lätt. " Brake up, why in earth would he want to brake up with you? He loves you more then everything in this wild world!" Jag sänkte huvudet och började pilla på mina naglar. 
"I´m sorry, I just don´t know why...I mean he´s acting all weird and he haven´t said a word to me in like six hours! Isn´t that crazy?" Jag kände hur min röst hade höjts en aning. Perrie kollade strängt på mig och jag suckade. "Just forget it okat, I´m just a silly baby." 
Det var tyst ett tag, jag kollade på Perrie, jag såg att hon hade något på tungan men som inte kom fram. Tillslut lät hon orden glida ut från hennes röda läppar. " He loves you more then you will ever know.Trust me!" Jag var precis på väg att fråga vad hon menade när hela arenan släcktes ned. musiken började starta och introt drog igång. Skriken ökade och ökade och när jag visste tiden var inne ställde jag mig upp, Perrie gjorde det samma. Vi skrattade och satte händerna över öronen. 1..2...3 BANG!! Skriken brast ut och otydda stämmor hittade en väg in i mina öron. Killarna hade kommit ur på scen.Up all night började spelas och vi sjöng med. Ja även fast jag var Niall´s flickvän gillade jag fortfaraden deras låtar och kunde texten till varenda en. 
 
Konserten fortsatte och det var nu dags för ett klädombyte. Hela arenan släcktes ner och jag kände hur panik växte fram. Detta var inte med på listan, detta skulle inte hända. Jag visste att om något minsta lilla skulle bli fel skulle Niall bli förskräckt. Därför oroade jag mig för han. 
Jag känd ehur panik började bubbla inom mig. Allt kändes konstigt, det var något på gång. Fansen verkade inte bry sig, dom trodde säkert detta tillhörde showen, men jag som visste, visste att detta absolut inte fick hända började bli smått orolig för var dom som hände där bakom scen. 
Jag var just påväg att öppna min mun för att fråga Perrie vad det var frågan om, varför detta hände, när Niall kommer in på scen. Han är klädd i en svart kostym med en lila fluga. En vacker melodie börjar spelas i bakrunden och resten av killarna kommer också in i på scen. Alla lika snygga klädda. Niall för micken till munnen och jag väntar otåligt på hans ord, vad är detta?
"Okay so you all know that I´m been dating this very beautiful girl for a long time, and I know that you guys know who I´m talking about. Anyways, for a couple of weeks ago I made a decision witch I know would change my life, but in i good way! I went out and shopping with all the boys, but we didn´t buy clothes, we went to a shop and I buyed this amazing thing that I know my girl will like. But it was the best thing I ever bought beacuse it will change our lives." Niall slutade prata för en några sekunder och han började röra på sig, han böjde sig sakta och sakta ned. Tillslut stog han på knä med en liten ask i ena handen och mikrofonen i den andra. Jag kände hur mitt hjärta började bulta i mitt bröst, jag kände tårarna radas upp bakom mina ögonlock. Jag visste vad som komma skall. 
Jag mötte hans blick och han log, en strålkaster tändes och riktades mot mig. Hela arenan var tyst, jag lovar att man skulle kunna höra en knapp nål falla till marken. 
Han öppnade sakta och försiktigt locket till den lilla asken och även här ifrån kunde jag tyda en lilla silvriga, glänsande saken. 
" Sarah Hudson......." Allt var tyst, jag väntade på det, alla väntade på det, jag tror jag slutade andas för några sekunder där. ".....Will you marry me?" Allt snurrade till,hade min första och riktiga kärlek precis frågat om jag ville gifta mig med honom! Jag stog där, stog där som en staty, Niall hoppade av scen och började trask uppåt mot läktaren,utan säkerhetsvakter eller dom andra killarna så som vi först träffades, bara han och jag. Perrie knuffade till mig i sidan och det var då det brast, tårarna började rinna och jag sprang, sprang ned för dom där gigantiskt stora trapporna oc raka vägen in i hans armar." Yes, yes yes,!!!"
 Han satte på ringen på mitt finger och kysste mig. 
Det var då vi alla fattade vad som hänt. Niall Horan hade precis friat till mig Sarah Hudson.
Arenan fylldes igen med massor av skrik och musiken började flöda. Vi avbröt kyssen och Niall kollade in i mina bruna ögon medans hans blå speglades i mina. 
"I love you Sarah, now and forever!" 

Okej, min första One Shot,vad tyckte ni? Sarah hoppas du blev nöjd, och då du inte skrev ditt efternamn hittade jag bara på det första som kom upp i mitt huvud. Hoppas det var okej. 
I alla fall, jag tycker det är skit kul att skriva sånna här, så skriv gärna i en kommentar om ni vill ha någon. Jag skriver det mesta! :) 
Kapitlet är påväg så håll utkik!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: sarah

jag älskar den den e sjukt bra assååååååååå gud älskar dennnnnnnn blir såååååå glad

2014-01-20 @ 21:44:52
Postat av: Elin

Jag skulle gärna vela ha en :)
Ojj, kanske borde tillägga att mitt efternamn är Blidmyr ^^
Jepp strange i knoow

Svar: Låter jätte bra, vem av killarna skulle du vilja ha med? Och hur skulle du vilja ha den, på något särskilt vis eller ska jag bestämma. :) kram
Sara Pettersson

2014-01-21 @ 07:54:14
Postat av: Elin

Skulle vela ha Louis och du får bestämma hur den blir :)

2014-01-21 @ 14:09:40
Postat av: Bella

Jag vill har en med Liam James Payne! :) Har du någon mejladress? :) Tänkte att vi kunde mejla! Typ hur jag ser ut och med mera :) och kanske någon idé? :) vad tycker du?

Svar: Hej, jag meljar dig så kan vi diskutera, kram! :)
Sara Pettersson

2014-01-26 @ 13:05:11
Postat av: Bella

har mejlat dig :)

2014-01-27 @ 06:55:24
Postat av: Bella

Har mejlat dig nu ikväll :) har du sett dom? :)

2014-01-27 @ 18:21:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback