lite info

Guys, jag ber så mycket om ursäkt.. Jag har inte haft internet alla dagar denna veckan så har inte kunnat uppdatera.. Men jag håller på och skriver. Har skrivit en del kapitel, men bara så att ni vet, om det inte kommer upp i helgen är det för att jag håller på o flyttar. Men klämnmer in kapitlet snart. Puss

Better Than Words- Chapter 1, Are you okay?

"You promised you would come home this weekend. Me and dad miss you like crazy. It was such a long time since we saw you last time." Jag kunde höra besvikelsen i min mors röst. Där satt hon flera hundra mil bort med förväntningar att få träffa sin dotter som hon inte sett på drygt fem månader. Men jag var tvungen att krossa dessa förväntningar och det var fruktansvärt.
"I know mum, and I´m so sorry. But I just can´t come home this weekend. They asked me to take a extra shift at the resturant and I just couldn´t say no. I mean I need the money. We need to pay the rent." Jag öppnade dörren till Kates och min lägenhet. Jag sparkade snabbt av mig skorna och satte mobilen mellan axeln och örat och tog snabbt av mig jackan. 
Jag suckade lite åt min mamas snyfft i luren och gick in i lägenheten. Det var otroligt tyst för att vara klockan 18:00 på kvällen. Jag gick bort till vardagsrummet och möttes snabbt av en rödgråten Kate. Mina ögon spärrades upp snabbt som tusan. 
"Mum I´m sorry but I have to go. I call you back later. okay, I love you. Bye." Innan hon han svara hade jag avslutat telefonsamtalet och skyndat mig fram till soffan där Kate satt ihop krupen som en liten boll med en filt lindad kring sig. Hon var svart runt ögonen antagligen för att hon gråtit. 
"Kate. What happend?" Jag kände hur orolig hela min kropp blev. Hon svarade inte utan skakade bara på huvudet. Jag drog in henne i min famn och vaggade henne som man gör med små bebisar. 
"H..He- He broke up with me" Hon hulkade fram orden och tårarna började ännu en gång strömma ned för hennes rosenröda kinder. 
"Oh my god Kate, I´m so sorry." Jag höll henne lite hårdare i min famn och vaggade henne yttligare fram och tillbaka några få minuter. 
 
 
När vi sedan kollade på klockan var den redan halv tio. Vi hade suttit i soffan hela kvällen. Kate hade berättat vad som hände. Hon hade brutit ut i tårar några gånger men efeter ett tag hade dom slutat och nu finns det nog inga kvar. 
Henns kille Robin sen två år tillbaka hade skickat ett sms och sagt att han tyckte att dom skulle ta en paus. Och vi alla vet att en paus menas att man gör slut. 
 
"I´m starving, we should order something." Jag slängde en blick ut genom fönstret, det var mörkt ute och jag kunde skymta små snöflingor här och där. 
"Or we could go out and grab someting. Might be good with some fresh air. Or what do you think?" Jag kastade en blick på Kate och hon nickade bara. 
Jag log mot henne och reste mig sedan upp. "I´m just going to change my clothes. I´m tierd and just want something nice and cozy. I`ll be right back." Jag skyndade mig in på mitt rum och drog på mig mina rosa hollister mjukis byxor. Jag drog även på mig en collage tröja och satte upp håret i en stor knut på huvudet. Jag tog mina nycklar, mobil och stoppade ned lite växel i fickan. 
 
Det var tomt på gatorna ute. Det var inget som förvånade mig. Snön föll ned som bara den. Det var November månad och inte långt kvar till Jul. 
Vi gick under tystnad. När vi andades kom det rökmoln ut från våra munnar. Den kalla luften sveptes in i min mun och sedan ned i mina lungor. Jag huttrade till. Jag gillade vintern. Jag gillade dom kalla vinterdagarna med strålande sol. 
 
"What do you ladys want?" Både jag och Kate kollade upp på servitrisen som stod där med ett litet block i ena handen och en penna i den andra. 
Jag kastade en snabb blick på Kate innan jag ramlade ur mig vad jag ville beställa. Servitrisen även kallad Ana skrev snabbt ned beställningen i blocket och kollade sedan på Kate. 
"Do you know what you want`?" Kate suckade och nickade på huvudet. Jag led med henne. "Yha I just take the same as her.Please." Ana nickade och avfyrade ett leende mot oss innan hon vände på klacken och gick in i köket.
"Gash it feels like I´m going to die" Kate bröt tystnaden och lutade huvudet i hennes händer. Jag fnittrade lite åt henne och hon räckte bara ut tungan. 
"He´s a jerk, all boys is jerks. People can deny it so much they want but we all now it´s the thruth." Jag låste upp mobilen och kollade Instagram. 
"Yha I guess you´re right." Jag kollade upp på henne och log. "Thank you."  
Hon himlade med ögonen och skrattade till. Jag kunde höra hur hon mumlade Idiot eller något liknande. Jag flinade bara lite. Detta var min och Kates vänskap. Vi är så olika. Vi har knappt något gemensamt men ändå går vi ihop så bra. 
 
"Hey you I know what we can do tomorrow." Jag kollade upp från den stora pizzan som låg framför mig på bordet. Mina ögon mötte Kates och jag höjde på ögonbrynen då jag inte riktigt kunde utala mig då min mun var fullproppad med pizza. 
"We could go out and party. I mean maybe it will take my thoughts of "him" and just focus on having fun. I could really need it."
Jag suckade och kollade ängsligt på henne. Kate visste mycket väll hur mycket jag var emot klubbar och barer. För att vara ärlig skrämmer dom skiten ur mig. Det är alltid så mycket folk på en och samma plats. Sen har väll inte alkohol vart min grej riktigt. 
"Kate... You know I don´t like going out." Hon himlade med ögonen och stoppade en pizza bit i munnen. " But okay. But one thing is for sure. I´m not drinking!" 
Hon klappade händerna och ett stort leende spred sig på henne läppar. 
"Don´t be so sure about that girl.." Det var nog inte menat att jag skulle höra det men med mina örnorön var det självklart att jag gjorde. 
Jag visste att kvällen i morgon inte skulle sluta lungt. 

Första kapitlet, vad tycker ni? Den har ju inte riktigt kommit igång än men snart så. Jag vet att många av er är välfigt skeptiska när det gäller detta och jag förstår er. Another World var bra men jag tappade inspiration. 
Men jag lovar och svär att jag ska lägga ned på både hjärta och själ på denna novell. Ska föröska uppdatera flera gånger i veckan. Kommer ha kapitel i utkasten så att jag bara kan logga in och publicera. 
Nu jädrar ska vi komma i topp form igen, right? =) 
 
Min fråga till er idag är... 
Varför tror ni att Midny och Kate funkar så bra ihop även fast dom inte har något gemensamt?

Kramis!  xx
 
 
 

Better Than Words- INTRO, Our Story

 
 När allt var som värst i mitt liv kom han. Han räddade mig. Jag vet att det låter fånigt, men det är sanningen. Han räddade mig från demonerna i mitt huvud. 
Jag hade inga allvarliga problem, nej det var mer utav självkomplex. Han fick mig att känna mig vacker, han fick mig att må bra. Han fick mig att tro på kärlek igen. 
 
För några år sedan gav jag han ett löfte, ett löfte som jag än i dag hålle kvar vid. Jag tänker fullfölja det. Jag tänker göra det han ville att jag skulle göra. 
Jag lovade honom. Jag tänker inte svika honom nu. 
 
Därför har jag nu bestämmt mig för att skriva ned hela historien. Historien om natten som mötte dagen. Pojken som mötte flickan och stal hennes hjärta. 
 
Detta är historien om mig och Harry. Om hur vi kämpade. Hur vi överlevde när folket blev galna, när vi förlorade en och en annan vän.
Jag ska försöka förklara så nogrant som möjligt. Men jag kan lova er.. Att allt jag skriver är tusen gånger bättre i verkligheten. För detta är bara ord. Ord på ett papper som så många kommer läsa. 
 
"´Cuse everything is just words. Our story is Better Than Words" 
 

Better Than Words mina vänner. Detta är typ som ett litet intro. Jag ville göra denna novell något annorlunda från den andra som jag skrev. 
 
Och jag hoppas att ni kommer stanna kvar med mig. Att ni kommenterar massor av både bra kommentarer men också kommentarer med kretik. 
 
Hoppas ni kommer gilla novellen. 
Kram 
 

6 Mars "2014

Okej, jag har inte vart på topp på senaste tiden, jag har sovit max 4 timmar varje natt och är sedan i skolan varje dag. Jag har inte haft tid till att skriva, jag känner mig sjukt ledsen på det men det är bara så det har blivit..Jag kan inte säga mer än så. Jag känner att på sista tiden har jag inte haft någon inspiration eller något... Så därför har jag beastämmt mig för att pausa Another World här och nu. Jag kommer någon gång i framtiden att fortsätta skriva på den men just nu känner jag inte att det är det jag orkar/vill göra just nu. 
 
Då är frågan, ska jag fortsätta skriva eller ska jag låta bloggen stå stilla. Nej, jag har planerat lite på en annan novell, en novell som jag verkligen hoppas kommer funka bra. Som jag hoppas att jag kommer skriva ända till slutet. Jag ska lägga ned min tid, jag lovar. 
Och jag lovar att när jag har inspirationen till Another Wolrd så ska jag fortsätta på den. 
 
En del av er kanske blir sura, en del kanske blir glada att jag börjar skriva igen. Jag är ledsen att jag kanske gör er upprörda, men det är så här det kommer att vara nu. 
Jag måste just nu sätta mig sjäkv längst fram. 
 
Kom gärna med ideer på vad ni skulle vilja ha med i den nya novellen. kram =) RSS 2.0