Länkebyte- Onedirectionovell

http://www.nattstad.se/onedirectionovell
 
Elena Hamilton är en 18-årig tjej som bor i London med sin mamma Sara, pappa Gavin och lillebror Kevin. Hennes mamma är 37 år. Hon var alltså bara 18 år när hon fick Elena för Elena blir 19 det här året, och hennes pappa är 38 år och blir 39 i år, så han var 20 år när han blev pappa till Elena. Elenas lillebror Kevin är 9 år. Han må vara bara 9 år, men för sin ålder är han väldigt smart. Elena och hennes familj bor i ett ljusblått fint hus. Det är inte på landet och inte i stan, det ligger lite mitt emellan. Men så nära stan så att hon kan gå till skolan.

Elena har en ganska stor släkt. Hon och hennes familj umgås med alla i släkten. Det är ingen som inte gillar nån annan, eller okej nästan ingen. Elena är inte så förtjust i sin kusin Mandy på pappas sida. Hon kan vara ganska bitchig och ansvarslös. Men annars gillar alla alla. Elena har åtta kusiner en på sin mammas sida och sju på sin pappas sida. Sen förutom det har hon farmor, farfar, faster, farbror, moster, morbror, mormor, morfar.

Elenas mormor och morfar heter Laura och Alex. De är 60 och 62 år och bor i Southampton, England, UK. Hennes morbror och hans tjej bor också i Southampton. Hennes Farmor, farfar, faster, fem kusiner deras pappa och ett kusinbarn och kusinbarnets pappa bor i Glasgow, Scottland, UK. Hennes farbror, hans tjej och två kusiner bor i Cardiff, Wales, UK och sist men inte minst, hennes moster, mosters man och en kusin bor i Manchester, England, UK. Elenas kusin som bor i Manchester är lika gammal som Elena själv är. De är kusiner men även bästa kompisar. Lexie är den kusin som Elena står närmast och tvärt om.

Elena vill verkligen att hennes kusin Lexie ska flytta ner till London. De har alltid så rolig när de umgås och de saknar verkligen varandra. Elena umgås nästan alltid med sina bästisar Trina Kennedy, Brady Addison och Derek Barkley. De är barndomskompisar och håller fortfarande ihop. De blev kompisar när de var mellan två-tre år. Deras familjer bor i samma område, så det blev att de träffades ute i lekparken. Elenas pappa är polis, men just nu är han sjukskriven efter att ha blivit skjuten i magen. Så han jobbar hemma med pappersarbete. Hennes mamma jobbar som frisör och hon är jätteduktig. Nu får ni hänga med Elena på hennes resa i livet. Det kommer bli skratt, lycka, romantik, tårar och smärta. Det här är novellen Something Great.


Tänkte köra ett länkbyte med denna goa tjej, hennes novellblogg är jätte bra och jag har läst den ett tag nu. 
Har inte läst alla kapitel på den pågående novell, men utav det jag läst så tycker jag att den är grymt bra, kan inte säga mer än att jag tycker att ni ska ta och kolla in på bloggen och lämna en kommentar!
 
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback